Workshop | Punchen

Punchen is echt een hype! Maar wat is het eigenlijk? Punchen, ook wel punch needle genoemd, is een borduurtechniek waarbij je gebruik maakt van een holle naald. Door deze holle naald gaat een draad en op deze manier kan je een soort van tekenen op stof. Deze stof zit strak gespannen op een borduurring. De ene kant krijgt strakke/platte steken en de andere kant krijgt lusjes.

Lijkt het je leuk om te leren punchen? Geef je dan op voor deze workshop.

Bij deze workshop zitten alle materialen uiteraard bij de prijs in. Na afloop mag je de borduurring (ca. 18,5 cm doorsnede) én de punchnaald met bijbehorende accessoires meenemen!

Na de uitleg over het punchen ga je aan de slag. Allereerst met het uitzoeken van een patroon. Dit kan een bestaand patroon zijn (denk aan een blad, een hart, een dier of een tekst) maar je kunt ook zelf een patroon tekenen (voor inspiratie, check bijvoorbeeld pinterest door te zoeken op “punchen”). Daarna ga je de garens bij elkaar zoeken en gaan we de punchnaald klaar maken voor gebruik en dan punchen maar! Is je punch-project klaar dan ga je het mooi afwerken zodat het een mooi plekje kan krijgen in je huis.

Individueel inschrijven? Kijk voor de data in de agenda of neem contact met ons op.

Ben je met een groepje van minimaal 3 personen dan kunnen jullie ook zelf een ochtend, middag of avond plannen in onderling overleg.

Duur: ca. 3 uur

Kosten: € 35,00 p.p.

Inclusief: alle materialen en onbeperkt koffie/thee met wat lekkers