Reviews

Altijd fijn om reacties van workshop deelnemers te krijgen!

25 november 2020 – Sanne: ” Ik wil je bedanken voor de leuke workshop. Wat een leuke locatie en prettige sfeer. We vonden het erg leuk en zijn ontzettend blij met de droogbloemen krans. Ook bedankt voor al je geduld en je hulp!”

26 september 2020 – Heidi: “Het was een geweldig verzorgde workshop. Er waren veel keuzes in droogbloemen en iedereen heeft een geheel eigen krans kunnen maken. Elke dag geniet ik weer van de krans die aan de muur hangt. De hulp van Jeanine was erg fijn om tot een mooi resultaat te komen! Zeker een aanrader!”

06 februari 2020 – Cindy: “Gisteravond de workshop krans van droogbloemen gedaan Bij Sfeergoed. Naast de gezellige sfeer, was alles tot in de puntjes geregeld! Ik heb enorm genoten van deze creatieve avond! Een echt aanrader!”

01 februari 2020 – Barbara: “De workshop punchen was goed voorbereid en compleet met allemaal fijne werkmaterialen. Een mooie locatie en top verzorgd met drinken en wat lekkers. Ik kom heel graag nog eens een workshop bij je volgen.”

18 december 2019 – Marjan: “Super gezellige workshops, goed geregeld, mooie locatie. Volgend jaar ben ik er weer bij.”

16 december 2019 – Jacqueline: “Zeer leuke en gave workshops Bij Sfeergoed”

14 december 2019– Ingrid: “Ik vond het een super leuke workshop en bovenal heerlijk om even zo bezig te zijn en mijn hoofd leeg te maken.”

27 november 2019 – Sjoan: “Bedankt voor de leuke avonden. Echt een aanrader het Me-Time arrangement. Leuk om iedere keer iets anders te doen. En ook leuk om iets te doen waar je je in eerste instantie niet voor op zou geven, maar wat dan super leuk uitpakt! En een geweldige gastvrouw.”

04 oktober 2019 – Arjanne: “Superleuk kinderfeestje unicorn dromenvanger maken. De meiden hebben genoten en ik ook!”

25 september 2019 – Hannie: “super leuke workshops, ontspannen sfeer, fijne begeleiding.”

06 september 2019 – Anne-Marije: “Vanavond een superleuke workshop gehad: servies stippen. Heerlijke bezigheid in een fijne ruimte en goede materialen. Jeanine legt alles duidelijk uit en helpt/denkt mee waar nodig. Het enige nadeel: ik wilde niet meer stoppen…”