Kerst-workshops

Het duurt niet heel lang meer en dan is het Kerst. Dé tijd voor het volgen van een leuke creatieve workshop! Je kunt Bij Sfeergoed dit jaar een aantal verschillende workshops boeken, niet alleen kerststukken maar ook een mooie kerstboom op hout. Hieronder vind je alle informatie.

Kerstbollen op standaard: wil je echt een keer iets anders maken voor Kerst? Dan is dit echt een blikvanger! Je gaat op een standaard 2 grote bollen oase bevestigen. Deze ga je vervolgens aankleden met mos, dennengroen en leuke kerstdecoratie. Daarna maak je het stuk helemaal af met lampjes. Kosten: € 37,50 p.p.

Kerstster: deze grote ster (50 cm) is echt geweldig! Je gaat de ster eerst voorzien van een laagje mos en daarna ga je het kerstgroen er op binden. Er is keuze uit verschillende soorten dennengroen en ander kerstgroen. Je maakt de kerstster helemaal af met lampjes en leuke ander kerstdecoratie. Kosten € 35,00 p.p. (type ster kan afwijken van voorbeeld)

Kerstfestoen: Een prachtige kerstdecoratie voor aan de deur, voor op tafel of maak hem als guirlande! De festoen wordt gemaakt op touw wat je gaat omwikkelen met mos, zodat er wat meer body ontstaat. Daarna ga je er kleine bosjes kerstgroen op vastmaken met ijzerdraad. Vervolgens ga je de festoen verder decoreren met kerstballen, houten decoraties en nog veel meer. Kosten: € 32,50 p.p. In plaats van een festoen/guirlande kan er ook een kerstkrans van 40 cm gemaakt worden.

Kerstboom op hout: ben je nou niet zo van kerststukken maken? Dan is dit misschien wel een leuke workshop voor jou! De basis is een houten paneel wat je gaat schilderen in een kleur naar keuze. Daarna ga je 16 houten schijfjes voorzien van decoratie. Dit kan met string-art, houten lettertjes, houten figuurtjes, mini kaartjes, stickers of… er is heel veel keus! Je maakt het paneel helemaal af met mooi jute touw met lampjes. Kosten: € 29,95 p.p.

De materialen die tijdens de workshops worden gebruikt, kunnen afwijken van hetgeen er op de foto’s staat.

Inschrijven: In verband met het corona-virus gaan wij de inschrijving van de kerstworkshops iets anders regelen. Stel zelf een groepje samen van minimaal 3 en maximaal 5/6 personen. Kijk voor de data in de agenda . In overleg zijn er ook andere data of dagdelen mogelijk, neem dan even contact met ons op. Geef bij het reserveren even door welke kerstworkshop je wilt gaan volgen. Niet iedereen hoeft tijdens de workshop hetzelfde te maken.

Duur: ca. 2 – 2,5 uur

Inclusief: alle materialen en onbeperkt koffie/thee met wat lekkers