Kerst-workshops

Over een paar weken is het weer zover, Kerst! De tijd om creatief aan de slag te gaan en je huis in kerstsfeer te brengen. Dit jaar hebben wij de onderstaande kerstworkshops:

Kerstklok: Deze kerstklok is echt een prachtige blikvanger aan je voordeur! Tijdens de workshop ga je aan de slag om met mos een kerstklok te maken. Met diverse soorten kerstgroen maak je een toef op de bovenkant en aan de onderkant. Langs de rand komt een mooi jute touw, wat gelijk als ophangkoord dient. Daarna mag je je creatie verder decoreren met lampjes, kerstballen, sterren en nog veel meer. De kerstklok is ca. 40 cm hoog. Kosten: € 37,50 p.p.

Deze kerstdecoratie is ook verkrijgbaar als DIY-pakket! Klik op deze link, dan kom je gelijk in de webshop.

Kerstkrans: Deze krans van 50 cm doorsnede (!) is echt een stoere kerstkrans. De basis is een metalen ring van 50 cm die je voor de helft gaat opmaken met allerlei soorten kerstgroen en eucalyptus. De stoere uitstraling krijgt deze krans met het jute touw. Natuurlijk mag je deze krans ook helemaal naar eigen smaak decoreren met diverse natuurlijke kerstdecoraties, kerstballen, lampjes en eventueel wat droogbloemen. Kosten : € 37,50 p.p.

Duur 2 – 2,5 uur

Genoemde prijzen zijn inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers. De materialen die tijdens de workshops worden gebruikt, kunnen afwijken van hetgeen er op de foto’s staat.

Inschrijven: In verband met het corona-virus gaan wij de inschrijving van de kerstworkshops iets anders regelen. Stel zelf een groepje samen van minimaal 3 en maximaal 5/6 personen. Kijk voor de data in de agenda . In overleg zijn er ook andere data of dagdelen mogelijk, neem dan even contact met ons op. Geef bij het reserveren even door welke kerstworkshop je wilt gaan volgen. Niet iedereen hoeft tijdens de workshop hetzelfde te maken.