Herfstworkshop | Bloemen

De dagen worden korter, het wordt al vroeg donker. Tijd om het in huis gezellig te maken, bijvoorbeeld met een mooi herfst-stuk voor op tafel! Wij hebben voor deze workshop 2 verschillende bloemstukken bedacht.

herfstmand

Herfstmand: bij deze workshop ga je van een houten ondergrond, mos en kippengaas en oase een mand maken. Deze mand ga je verder opmaken met verse bloemen die na verloop van tijd mooi zullen gaan indrogen. Je hebt dan nog langer plezier van je mooie herfstmand. Kosten: € 29,50 p.p. inclusief alle materialen en koffie/thee met lekkers.

herfst-stuk met windlicht

Herfst-stuk met windlicht: echt een mooie decoratie voor op tafel! De basis maak je van oase bekleed met schors. Vervolgens ga je het stuk opnamen met diverse soorten bloemen en herfstgroen. In het midden komt een glazen windlicht. De schaal zit bij de workshop inbegrepen. Kosten: € 32,50 p.p. inclusief alle materialen en koffie/thee met lekkers.

Herfstkrans: dit blijft zo mooi om te maken! De krans heeft een doorsnede van 25 cm, door de bloemen wordt de krans wat groter. Je gaat de krans opmaken met mos en verse bloemen in herfst-tinten. Je maakt de krans af met diverse natuurlijke decoratiematerialen. Kosten: € 29,50 p.p. inclusief alle materialen en koffie thee met lekkers.

Herfstkrans

De materialen die tijdens de workshops worden gebruikt kunnen afwijken van hetgeen er op de foto’s staat.

Individueel inschrijven? Kijk voor de data in de agenda of neem contact met ons op. Geef bij het opgeven door welk herfst-stuk je wil gaan maken. Ben je met een groepje van minimaal 4 personen dan kunnen jullie ook zelf een ochtend, middag of avond plannen in overleg.

Duur: ca. 2 – 2,5 uur

Inclusief: alle materialen en onbeperkt koffie/thee met wat lekkers