DIY-pakket

Do-It-Yourself! – Een kant en klaar pakket om zelf aan de slag te gaan

Zie je een workshop niet zitten maar wil je wel creatief bezig zijn? Bestel dan een DIY-pakket! Het pakket bevat alle benodigde materialen en een goede omschrijving. Zo kun je gelijk aan de slag!

DIY-pakket kersthanger van Doolde Clay

Deze kersthanger is echt super leuk om te maken! Maak je hoofd lekker leeg en ga aan de slag met deze fijne klei van Doodle Clay. De klei is soepel te verwerken, waarmee je de mooiste creaties maakt. De klei wordt afgebakken in de oven. Je kunt de hangers ook leuk in de kerstboom hangen.

In het pakket zitten alle benodigdheden om deze kersthanger te maken: een pakje doodle clay of white, 2 maten ster uitstekers (8 cm en 5 cm), tool-set, diverse soorten kralen (zilver, goud en hout), garen en een stok van 30 cm om de hangers aan op te hangen. Daarnaast zit er ook een video-instructie bij, zodat je stap voor stap deze kersthanger kan maken.

Dit DIY-pakket kost € 17,50 en kan verzonden worden via een brievenbuspakketje, lage verzendkosten dus (€ 4,00 voor verzending binnen NL). Ook erg leuk om kado te geven! Ophalen in Harderwijk mag natuurlijk ook. Betaling gaat vooraf via een betaalverzoek. Je kunt het pakket bestellen door een berichtje te sturen via het contactformulier.

DIY-pakket macramé-kerstkrans met droogbloemen

Kom alvast in de kerst-stemming en bestel het nieuwe diy-pakket macramé-kerstkrans! Ik vind hem zelf zó leuk geworden, mag ik dat zeggen? 😊 Bij dit diy-pakket zit een uitgebreide instructievideo, dan gaat het je zeker lukken deze mooie krans te maken!

In het pakket zit standaard een ring van 20 cm, macramé-garen, lampjes en droogbloemen in een kleur naar keuze. Voor € 14,95 (exclusief verzendkosten), kan jij lekker aan de slag! Dit pakketje past in een brievenbusdoosje dus lage verzendkosten van € 4,00.

Wil je een grotere krans maken? Dat kan natuurlijk ook! Een pakket met een krans van 25 cm is € 19,95 en een krans van 30 cm is € 24,95 (prijzen excl € 6,75 verzendkosten)

Ophalen in Harderwijk kan ook. Betaling gaat vooraf via een betaalverzoek.

Enthousiast? Bestel dan het diy-pakket Je kunt het pakket bestellen door een berichtje te sturen via het contactformulier. Geef daarbij maat krans, kleur garen (foto 3) en kleur droogbloemen door.

DIY-pakket macramé-vlaggenlijn

Geef je woonkamer, slaapkamer, de kinderkamer of de veranda een gezellige sfeer met deze super leuke macramé-vlaggenlijn! De vlaggenlijn is ongeveer 1,5 meter lang en heeft standaard 8 macramé vlaggetjes. Heb je nog nooit macramé-knopen gemaakt? Met de online video-instructie gaat het je vast lukken!

In het pakket zitten alle benodigdheden, zelf heb je alleen nog plakband en een schaar nodig, eventueel verf en een kwast om de kralen een kleurtje te geven. De standaard kleur van het macramé-touw is naturel. Wil je graag een andere kleur of verschillende kleuren combineren dan is dat natuurlijk ook mogelijk! (zie foto) Wil je meer vlaggetjes aan de vlaggenlijn ook dat kan. Je betaald dan per vlaggetje € 2,00 extra. Uiteraard worden er ook extra kralen meegeleverd.

Dit DIY-pakket kost € 18,50 en ook dit pakketje kan verzonden worden via een brievenbuspakketje, lage verzendkosten dus (€ 4,00 voor verzending binnen NL). Ophalen in Harderwijk mag natuurlijk ook. Betaling gaat vooraf via een betaalverzoek. Je kunt het pakket bestellen door een berichtje te sturen via het contactformulier.

Zie jij het zelf thuis maken niet zitten? Volg dan de macramé-workshop (zie workshopagenda) of bestel en kant-en-klaar exemplaar. Met veel plezier maak ik een vlaggenlijn voor je geheel naar jou wensen! De kosten hiervan zijn € 29,95 excl. verzendkosten.

DIY-pakket macramé hanger

Heb je altijd al zelf een macraméhanger willen knopen maar is het er nog steeds niet van gekomen? Dan is dit DIY-pakket met online instructie echt een aanrader!

In het pakket zit garen en een houten ring. Daarbij krijg je ook een link naar de online stap voor stap instructie zodat je op jouw tempo de hanger kunt gaan maken. Het enige wat je zelf nodig hebt, is een bloempotje, voor de plantenhanger, of een glazen pot, voor de windlichthanger.

Er zijn 2 soorten garen verkrijgbaar in verschillende kleuren (zie foto’s). Bij de bestelling graag je voorkeuren doorgeven.

Dit DIY-pakket kost € 13,50 en ook dit pakketje kan verzonden worden via een brievenbuspakketje, lage verzendkosten dus (€ 4,00 voor verzending binnen NL). Voor 17,50 heb je dit leuke pakket in huis! Ook erg leuk om kado te geven! Ophalen in Harderwijk mag natuurlijk ook. Betaling gaat vooraf via een betaalverzoek. Je kunt het pakket bestellen door een berichtje te sturen via het contactformulier.

DIY-pakket macramé-veren

jute – mintgroen jute – grijs jute – zwart jute – groen

Wil je zelf graag macramé-veren maken? Dan is dit DIY pakket erg leuk! In het pakket zitten alle benodigdheden voor het maken van 2 veren. Een grote veer van jute touw en een kleinere veer van ander touw/wol. Met de uitgebreide beschrijving gaat het je zeker lukken om deze mooie decoratie te maken!

Voor de 2e veer mag je de kleur zelf bepalen, hieronder zie je een overzichtje van de mogelijkheden. Je keuze kan je doorgeven bij de opmerkingen bij het contactformulier.

Dit DIY-pakket kost € 10,00 en mooi is dat het via een brievenbuspakketje verzonden kan worden, lage verzendkosten dus (€ 4,00 voor verzending binnen NL). Voor slechts € 14,00 heb je dit leuke pakket in huis! Ook erg leuk om kado te geven! Ophalen in Harderwijk mag natuurlijk ook. Betaling gaat vooraf via een betaalverzoek. Je kunt het pakket bestellen door een berichtje te sturen via het contactformulier.

DIY-Pakket servies stippen

* 262-goudgeel * 263-oranje * 341-fuchsia *376-purper * 288-geel * 388-helderrood * 437-terra * 541-hemelsblauw * 543-zachtblauw * 548-blauwviolet * 685-turkoois * 686-olijfgroen * 690-heldergroen * 746-zwart * 807-zilver * 808-goud * 126-wit

Wil jij bekijken of servies stippen wat voor jou is? Dan is dit DIY-pakket echt ideaal! Ik waarschuw je alvast want het is echt verslavend hoor 😉 In dit pakket zitten alle benodigdheden om een bordje te stippen. In het pakket zit standaard witte porseleinverf. Je mag hier nog 2 andere kleuren bij kiezen (zie foto). Wil je liever meer kleuren toevoegen aan het DIY-pakket dan kan dat natuurlijk. Per kleur komt er dan € 1,00 extra bij de prijs op.

Dit DIY-pakket kost € 12,50 en mooi is dat het via een brievenbuspakketje verzonden kan worden, lage verzendkosten dus (€ 4,00 voor verzending binnen NL). Voor € 16,50 heb je dit leuke pakket in huis! Ook erg leuk om kado te geven! Ophalen in Harderwijk mag natuurlijk ook. Betaling gaat vooraf via een betaalverzoek. Je kunt het pakket bestellen door een berichtje te sturen via het contactformulier.

DIY-pakket buisje met droogbloemen

Wil je iemand graag laten weten dat je aan hem of haar denkt? Stuur dan in plaats van een kaartje, dit mooie glazen buisje met droogbloemen! Ook erg leuk om cadeau te geven of zelf te houden als decoratie.

Het glazen buisje van 15 cm, ga je zelf vullen met droogbloemen, de kleur mag je zelf kiezen (roze/rood, paars/lila, geel/oranje, naturel of mix van deze kleuren). Het kaartje/label ga jezelf voorzien van een leuke tekst zoals; ik denk aan je, veel liefs, hoera of…. Ik kan het buisje ook voor je opmaken met de droogbloemen en met kaartjes namens jou versturen. Graag bij je bestelling doorgeven welke kleur droogbloemen en welke tekst je op het kaartje wilt.

Dit DIY-pakketje kost € 5,95 per buisje en € 11,50 voor 2 stuks en ook dit pakketje kan verzonden worden via een brievenbuspakketje, lage verzendkosten dus (€ 4,00 voor verzending binnen NL). Ophalen in Harderwijk mag natuurlijk ook. Betaling gaat vooraf via een betaalverzoek. Je kunt het pakket bestellen door een berichtje te sturen via het contactformulier.

DIY-pakket string-art vaasje met droogbloemen

This image has an empty alt attribute; its file name is diy-pakket-stingart-vaasje-foto-3in1-1024x432.jpg

String-art en droogbloemen, een perfectie combinatie! Super leuk DIY-pakketje om zelf te maken maar ook geschikt voor kinderen. Ook erg leuk om cadeau te geven! Bij string-art, ook wel spijkerkunst genoemd, maak je met spijkers en garen een figuur op een houten paneel, in dit geval een vaasje. Je kunt het houten paneel ophangen maar neerzetten kan natuurlijk ook.

In het pakket zitten alle benodigdheden, zelf heb je alleen een hamer nodig. Graag bij je bestelling de kleurkeuze voor de verf en het garen doorgeven. Ook de kleuren van de droogbloemen mag je kiezen; roze/rood, lila/paars, geel/oranje, naturel of een mix van alle kleuren.

Dit DIY-pakket kost € 12,50 en ook dit pakketje kan verzonden worden via een brievenbuspakketje, lage verzendkosten dus (€ 4,00 voor verzending binnen NL). Voor 16,50 heb je dit leuke pakket in huis. Ophalen in Harderwijk mag natuurlijk ook. Betaling gaat vooraf via een betaalverzoek. Je kunt het pakket bestellen door een berichtje te sturen via het contactformulier.