DIY-pakket

Do-It-Yourself! – Een kant en klaar pakket om zelf aan de slag te gaan

Zie je een workshop niet zitten maar wil je wel creatief bezig zijn? Bestel dan een DIY-pakket! Het pakket bevat alle benodigde materialen en een goede omschrijving. Zo kun je gelijk aan de slag!

DIY-pakket paasdecoraties

Haal de Pasen in huis met dit leuke DIY-pakket! In het pakket zitten alle benodigdheden voor het maken van een houten paaspaneel en een vrolijke paasslinger! Deze paasdecoraties zijn ook erg leuk om samen met de kids te maken. Het paaspaneel is 20×30 cm en de slinger is ca. 2,50 meter lang en er hangen 13 paashaasjes aan.

Je kunt het pakket helemaal naar eigen smaak samenstellen. Bij het paaspaneel kan je kiezen uit zwarte, grijze of witte verf en ook het staartje mag je kiezen qua kleur. Voor de paasslinger zijn er ook verschillende kleuren mogelijk (zie foto). Bij de bestelling graag je voorkeuren doorgeven. De dessins voor de paasslinger kunnen afwijken van die op de foto.

Wil je graag andere kleuren? Geef je voorkeur dan door bij het bestellen, dan kijken wij wat er mogelijk is.

Dit DIY-pakket kost € 14,95 en ook dit pakketje kan verzonden worden via een brievenbuspakketje, lage verzendkosten dus (€ 4,00 voor verzending binnen NL). Voor 18,95 heb je dit leuke pakket in huis! Ook erg leuk om kado te geven! Ophalen in Harderwijk mag natuurlijk ook. Betaling gaat vooraf via een betaalverzoek. Je kunt het pakket bestellen door een berichtje te sturen via het contactformulier.

DIY-pakket macramé-veren

jute – mintgroen jute – grijs jute – zwart jute – groen

Wil je zelf graag macramé-veren maken? Dan is dit DIY pakket erg leuk! In het pakket zitten alle benodigdheden voor het maken van 2 veren. Een grote veer van jute touw en een kleinere veer van ander touw/wol. Met de uitgebreide beschrijving gaat het je zeker lukken om deze mooie decoratie te maken!

Voor de 2e veer mag je de kleur zelf bepalen, hieronder zie je een overzichtje van de mogelijkheden. Je keuze kan je doorgeven bij de opmerkingen bij het contactformulier.

Dit DIY-pakket kost € 10,00 en mooi is dat het via een brievenbuspakketje verzonden kan worden, lage verzendkosten dus (€ 4,00 voor verzending binnen NL). Voor slechts € 14,00 heb je dit leuke pakket in huis! Ook erg leuk om kado te geven! Ophalen in Harderwijk mag natuurlijk ook. Betaling gaat vooraf via een betaalverzoek. Je kunt het pakket bestellen door een berichtje te sturen via het contactformulier.

kleurkeuze 2e macramé-veer

DIY-Pakket servies stippen

DIY-pakket servies stippen

Wil jij bekijken of servies stippen wat voor jou is? Dan is dit DIY-pakket echt ideaal! Ik waarschuw je alvast want het is echt verslavend hoor 😉 In dit pakket zitten alle benodigdheden om een bordje te stippen. In het pakket zit standaard witte porseleinverf. Je mag hier nog 2 andere kleuren bij kiezen (zie foto). Wil je liever meer kleuren toevoegen aan het DIY-pakket dan kan dat natuurlijk. Per kleur komt er dan € 1,00 extra bij de prijs op.

Dit DIY-pakket kost € 12,50 en mooi is dat het via een brievenbuspakketje verzonden kan worden, lage verzendkosten dus (€ 4,00 voor verzending binnen NL). Voor € 16,50 heb je dit leuke pakket in huis! Ook erg leuk om kado te geven! Ophalen in Harderwijk mag natuurlijk ook. Betaling gaat vooraf via een betaalverzoek. Je kunt het pakket bestellen door een berichtje te sturen via het contactformulier.

* 262-goudgeel * 263-oranje * 341-fuchsia *376-purper * 288-geel * 388-helderrood * 437-terra * 541-hemelsblauw * 543-zachtblauw * 548-blauwviolet * 685-turkoois * 686-olijfgroen * 690-heldergroen * 746-zwart * 807-zilver * 808-goud * 809-koper * 126-wit